Saskia van Bruggen

trainers-saskiaMijn naam is Saskia van Bruggen, 25 jaar oud en sinds 2015 eigenaar en oprichter van Voetbalschool De Aftrap. Zelf voetbal ik bij CVV Oranje Nassau in Groningen, waar ik sinds het seizoen 2015-2016 hoofd jeugd trainer van de Pupillen ben. Vanaf 2015 coördinator van Voetbalkamp Gasselte. Daarnaast heb ik bij VV GEO enkele jeugdteams getraind en ben ik 2 jaar trainer geweest bij de RVT trainingen van de KNVB. Tijdens mijn studie op het Alfa-college Sport en Bewegen heb ik stage mogen lopen bij de talentklassen van het Rollingcollege, FC Groningen voetbal clinics, KNVB meiden voetbaldagen in Groningen en Drenthe, KNVB voetbalkampen Gasselte en Bakkeveen. In 2009 heb ik mijn Pupillen- Junioren certificaat gehaald en een jaar later (2010) heb ik het UEFA C-jeugd diploma gehaald.

Joyce Moesker

trainers-joyceMijn naam is Joyce Moesker. Ik ben 17 jaar oud en woon Spijk. Momenteel volg ik de opleiding Sport en Bewegen op het Alfa-college. Vanaf mijn 5e voetbal ik al. Sinds 2013 in Dames 1 van Oranje Nassau (groningen) en voorheen bij VV Poolster uit Spijk. Voor mijn sport en bewegen opleiding ben ik verplicht stage te lopen. Deze stage loop ik bij CVV Oranje Nassau. Zowel de F als E Pupillen geef ik daar training.

Niek van der Woude

trainers-niekMijn naam is Niek van der Woude, ik ben 22 jaar. Ik ben 4e jaars Bedrijfskunde Management, Economie en Recht student aan de Hanzehogeschool. Dit jaar wordt mijn tweede jaar voetbalkamp Gasselte als trainer. Ik voetbal in het eerste van v.v. Nieuw Buinen. Ik heb daar afgelopen 2 seizoenen de C1 getraind en komend seizoen (2016-2017) ga ik de B1 trainen en coachen.

Kledinglijn

© Copyright - Strik Design