Nieuws en weetjes

Samenwerking met CVV Oranje Nassau

logo-cvv-oranje-nassauVoetbalschool De Aftrap gaat in het seizoen 2016-2017 de gehele pupillen afdeling organiseren en coördineren. Dat houdt onder andere in dat er trainers en coaches gezocht moeten worden, de afspraken en regels per team op papier moeten komen, er een goede en duidelijke opbouw zit in de trainingen voor het gehele seizoen.

Leiders horen te weten wat van hun verwacht wordt en dat zij op tijd de juiste informatie krijgen. Ook dat het speelschema voor het hele seizoen bekend is bij de spelers en ouders. Al met al zijn dit een hele hoop dingen die de voetbalschool moet gaan regelen. Daarom zijn we dan ook al zeer druk bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen.

Het seizoen start op 22 augustus met de eerste trainingen en op zaterdag 27 augustus de eerste bekerwedstrijden. Deze samenwerking is een enorm leuke uitdaging en een kans om te laten zien wat de voetbalschool allemaal kan. Ik kijk dan ook enorm uit naar de start van het seizoen.

Erkend Leerbedrijf

logo-erkend-leerbedrijf-transparant-180pxSinds 25 april 2015 mogen wij met trots zeggen dat we een Erkend Leerbedrijf zijn. Dat houdt in dat studenten van een sportopleiding hun stage kunnen volbrengen bij de voetbalschool. Zij kunnen dan hun kerntaken en proeven van bekwaamheid afronden tijdens hun stage periode .

Als voetbalschool zijnde hopen wij de studenten de juiste weg te wijzen wat betreft het trainen geven en organiseren van activiteiten en daarnaast hopen we dat de studenten ons op nieuwe ideeën brengen. Het hoofddoel is natuurlijk dat we er samen voor gaan zorgen dat de deelnemers van de voetbalschool steeds beter worden en zichzelf kunnen blijven verbeteren en uiteraard dat de studenten hun stageperiode succesvol afronden.

Ben jij of ken jij een student die een stageplaats zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Contact gegevens vind u onderaan deze pagina.

Kledinglijn

© Copyright - Strik Design