Monique van der Veen Voetbaltoernooi

Op maandag 21 mei (Pinkstermaandag) organiseren we de 2e editie van het Monique van der Veen Voetbaltoernooi. Hierbij nodig wij jullie uit op het sportpark Kardinge te komen om bij V.V. Oosterparkers deel te nemen aan dit sportieve, maar vooral gezellige toernooi.  Zoals jullie van ons gewend zijn zal het toernooi weer geheel in het teken staan van een goed doel.

Waarom dit jaar bij V.V. Oosterparkers?
Monique is een trotse (V.V.) Oosterparker die haar loopbaan bij deze mooie club is begonnen en mooie herinneringen heeft achtergelaten. Het bestuur van V.V. Oosterparkers heeft geen moment getwijfeld om het toernooi op hun velden te laten plaats vinden.

Ook wordt er dit jaar weer een veiling gehouden met sportief gerelateerde producten.

Het toernooi zal bestaan uit 2 categorieën, een dames poule en een heren poule. In beide categorieën is plaats voor 10 teams. Dit jaar spelen we 7 tegen 7 wedstrijden. Zowel bestaande als zelf samengestelde teams kunnen deelnemen aan dit toernooi.

Heb jij dus een groep vrienden/vriendinnen die heel graag mee willen doen aan dit toernooi, bedenk dan een leuke teamnaam en geef je snel op. Inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt maar € 50,-.

Vul snel het aanmeldingsformulier in want VOL = VOL!! Heb je vragen en/of opmerkingen, stuur dan een mail naar info@voetbalschooldeaftrap.nl.

Met sportieve groet,

Saskia van Bruggen & Monique Remmers
Monique van der Veen Voetbaltoernooi commissie

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt dankzij:

Waarom een voetbalschool?

trainers-saskiaSaskia van Bruggen: “Sinds ik kan lopen ben ik al bezig met voetbal. Je kan haast wel zeggen ‘voetbal is mijn leven’. Vanaf 2005 geef ik training aan verschillende jeugdteams. Kinderen laten sporten en beter maken in hun tak van sport vind ik geweldig. Het hebben van een eigen voetbalschool is een droom die uitkomt.

Met deze voetbalschool wil ik kinderen de mogelijkheid bieden om in de vakanties en buiten hun club trainingen om, bezig te zijn met voetbal. Een echte voetballer wil altijd voetballen en die kans hebben ze bij de voetbalschool. De reguliere trainingen bij een club zijn niet voor iedereen voldoende. Deze voetbalschool is dan ook een ideale aanvulling op de trainingen die de spelers bij de club volgen. Op een leuke en speelse manier willen wij als voetbalschool de kinderen een extra trainingsmogelijkheid bieden.”

Evenementen

2015-10-21 de aftrap 21-10-15 196De voetbalschool organiseert in de schoolvakanties verschillende evenementen voor meerdere doelgroepen. De doelgroep verschilt per evenement. Deze evenementen hebben allemaal de insteek om spelers en keepers beter te maken, maar hebben niet allemaal dezelfde indeling. Zo heb je bijvoorbeeld de trainingsdagen, deze zijn echt gericht op het trainen en daarnaast het geleerde toepassen in partij vormen.

Maar er zijn ook evenementen die meer gericht zijn op het spelen van toernooien in verschillende voetbal disciplines en het op een leuke manier kennis maken met alle facetten van het voetbalspelletje. Denk hierbij aan kleine partij vormen (4;4/5:5), voetvolley, spellencircuit, voetbalzeskamp.

Techniektrainingen

techniekNaast de evenementen in de vakantie periodes organiseert De Aftrap ook trainingsreeksen. Dit zijn training cyclussen van 6 tot 8 weken waarbij het beter worden als voetballer voorop staat. De trainingen zijn extra trainingsmogelijkheden buiten de regulieren clubtraining om. Gedurende deze cyclus komen alle onderdelen van het voetballen aan de orde. Denk hierbij aan:

  • aan-/ meenemen van de bal
  • positioneel goed staan ten opzichte van je medespelers en/of tegenstanders
  • voetbal coördinatie
  • passen en trappen
  • scorend vermogen
  • passeren van je tegenstander
  • balbeheersing

De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers, of trainers die in opleiding zijn en begeleid worden door een gediplomeerde trainer. De groepen zijn klein (maximaal 10 spelers) waardoor er veel individuele aandacht is voor de spelers. Zo komt iedereen aan zijn trekken en wordt hij of zij op zijn eigen niveau gecoacht.

Kledinglijn

Sponsoren

© Copyright - Strik Design